×
E-KLUB BØGER BIO FOREDRAG
 

Foredrag

Jeg har holdt foredrag over hele landet, både på skoler, biblioteker og til bogmesser. Jeg fortæller om hvordan jeg begyndte at skrive, hvorfra ideerne kommer og hvordan jeg arbejder med en bog fra start til slut. Jeg læser også højt undervejs og holder en konkurrence, hvor man kan vinde en bog.

Hvad jeg tilbyder

Jeg går meget op i at børnene ikke skal kede sig, og jeg prøver at give dem lyst til at læse. Jeg fortæller med energi og humor, og taler mest om det, som børnene ofte spørger til. Jeg er meget i øjenhøjde med tilhørerne og tager ikke mig selv højtideligt.

Pris mm.

Der kan søges økonomisk dækning på op til 5.000 kroner for forfatterbesøg gennem Statens Kunstfod på kunst.dk.

Kontakt mig på

Vejgård Østre Skole

Tusind tak for en fantastisk og medrivende oplæsning til vores læsedag i fredags. Du formåede i høj grad at fange vores til tider halvtrætte udskolingselever 😉 Det kunne du forhåbentlig også selv mærke på det spontane og lange bifald til slut. Flere af eleverne har allerede efterspurgt "Menneskekød" på skolens bibliotek.

Marianne, læsevejleder på Vejgaard Østre Skole.

Vor Frue Skole

Det var et rigtig godt besøg, og der er helt sikkert elever, der ved først givne lejlighed besøger biblioteket og låner et par af dine bøger.

6.N og Lise-Lotte ❤

Stolpedalsskolen

Du bliver simpelthen rost til skyerne af alle 👏👏👏👏👏 Alle vil læse dine bøger nu 😄😄

Mette Hove

© 2020 Nick Clausen